NatureHike Hiby 3

2021-03-04
4 Stjerner gives for udstyr som er super til prisen, men måske mangler lidt funktioner
4 Stjerner gives for udstyr som er super til prisen, men måske mangler lidt funktioner

Vi købte dette telt, da vi manglede noget når kun de 3 store skulle ude (Tomas, Jonathan og Ronja) - og hvor der ikke er behov for Laavuen.

Valget faldt på dette produkt (Lad os sige det som det er: Det er et MSR plagiat)

Og hvorfor så lige dette ?

Det er til 3 personer, det er letvægt, det kan fordeles på flere personer, og med en pris på omkring de 1600 dkr, så er det rigtigt billigt, samtidig vil det kunne bruges som luksus 2 personers telt senere hen, når vi som familie forhåbentlig skal rejse i 2 telte, et til voksne og et til børnene.

Hvad siger sælger ? 

FUNKTIONER

 • VANDTÆT - Nær lodrette vægge maksimerer indvendigt volumen. Tapet oversejl og teltgulv er 20D nylonbelagt silikone / PU 3000mm, holder regn ude i stormvejr, og din ordre får et gratis footprint, så bunden af ​​dit telt er bedre beskyttet.
 • FOOTPRINT det er suuuper, det er faktisk stort nok til at det dækker hele telt gulvet, og du kan pakke teltet sammen oven på det, så det ikke kommer i kontakt med vådt græs
  Men det med at teltet holder vand i stormvejr tvivler jeg på, jeg prøvede lige at ryste teltet med morgen dug på, og det gjorde altså at vandet trængte ind, og dette er den eneste grund til at der ikke gives 5 Bål, fordi det ikke er børnevenligt ikke at må rode med teltet eller røre det i regn
 • APSIS DESIGN - Tilbyder dig en "camping veranda" med solbeskyttelse og vejrbeskyttelse, så din lejr føles som hjemme.
  Verandaområdet giver ikke kun plads nok til madlavning under dårlige vejrforhold.
 • Arghh, så er det heller ikke større, der er fint plads, du kan lave mad på gassen i dårligt vejr, men det er altså også det (Og jeg forventer heller ikke andet)
 • NEM at sætte op - Let at montere, super let og kan samles af en person. Monteringsvejledning sys inde i yderposen. Perfekt til 3 sæsoners backpackingture.
 • Så nemt er det heller ikke at det skal fremhæves, man er nødt til at være 2 om det, men da det også er et telt til flere personer, så er det også helt ok, jeg mener dog at grundet de høje vindtætte sider så er det ganske fint til 4 sæsoner, i hvertfald i Danmark
 • SMÅ PAKKER til BACKPACKING - Pakkes ned små enheder, inkluderet bæresæk, så du nemt kan bære den på backpacking eller campingture. Pakkestørrelse: Φ19 * 54cm.
 • EKSTRA RUM - Med masser af lagerplads. Du kan lægge varer og tilbyde et rummeligt værelse til kæledyr til at sove og hvile. Ventilationsvinduer på begge sider af loftet, der øger ventilation og reducerer kondens.
 • Det er apsisen der menes, altså den de også kalder veranda område.... bare se kommenteren ovenover :-)
Alt i alt et super fint og funktionelt telt, som vi vil få rigtig meget glæde af fremover - Fint til 1 voksen og 2 børn, eller 2 voksne, man skal virkelig kende hindanen godt hvis man skal være 3 voksne.