Kærestetur på Camønogaarden

2021-07-02
4 Bål - Et sted kan ikke opnå 5 bål, da dette er til noget der er et must, 4 bål er derfor højeste score et sted kan opnå
4 Bål - Et sted kan ikke opnå 5 bål, da dette er til noget der er et must, 4 bål er derfor højeste score et sted kan opnå

Super Kærestetur

"Skat du skal ikke i parken i dag, jeg har talt med din chef for en måned siden... Vi skal på kæreste tur på Møn i luksus shelter, vi kører 12.30 - Min mor har børnene"

Der tog Michelle sgu røven på mig - Og jeg måtte da også lige skrive til min chef for at sikre mig at det var ok ... det var det.

Det næste der sker i sådan en situation, er selvfølgelig at jeg skal ind og se på hjemmesiden, hvad er det hun har booket os til, så mig ind på camoenogaarden.dk og se på sagerne - Og jeg må indrømme, det så sgu lækkert ud!

Og SÅ skal der pakkes, soveposer, hovedpuder (det er et luksus shelter med seng, så selvfølgelig skulle vi have hovedpuder med) Gryder og pander til maden over bål, ud og hente brænde til bålet, og så skulle vi lige ud og købe en grillrist, hvilket vi aldrig fandt, så vi måtte nøjes med sølvpapir. Toiletpapir skulle også med.

Kl 14 ankommer vi til Camønogaarden hvor Dorthe tager imod os, og allerede her bliver vi skuffet... For hjemmesiden er måske den mest underspillede i dansk turist historie.


Dorthe kan fortælle at på selve gården er der 3 toiletter og 2 bad, der er vask og vand til opvasken, der er et opholds/spise rum med plads til en del mennesker og en elkedel. Alt er til fri afbenyttelse.

På hjemmesiden står der at der er ca., 300 meter til shelteret, jeg målte ikke efter, men det må være de mindste 300 meter, heldigvis så er der ikke så langt at gå, men der er langt nok til man er 100% uforstyrret.

Ved shelteret viste det sig endnu engang at hjemmesiden underspiller stedet, ud over et monsterlækkert shelter, var der både bestik og tallerkner, der var en grillrist!! OG dertil diverse bål gryder, potter og pander, ikke nok med det, der var skam også brænde!

Aldrig har jeg oplevet så god en service, og aldrig har jeg oplevet et sted gøre så lidt væsen af sig - Og derfor piner det mig også at skrive dette, for vi skal helt sikkert tilbage, og så er det jo ikke fedt at lokke andre til at booke sig ind.

Efter vi lige havde pakket ud, tog vi en tur i bilen, som ledte os igennem skov og bølgende bakker, og vi endte i den hyggelige Klintholm Havn - her fik vi en super lækker is (Møn is) hvor jeg aldrig har oplevet så megen kælen for en is, og sovsen blev lavet til en sø omkranset af flødeskum.... Læææææækert!

Resten af turen foregik ved shelteret, hvor der blevet lavet mad over bålet, drukket en god øl, og ellers bare afslapning med naturen som "fjernsyn". Aftensangen bestod af fugle fløjt og kvækkende frøer.

Og til de lyde vi faldt i søvn til, blev vi også vækket af, frø kvækken og fuglefløjt - En god omgang mad på bålet, og så var den kærestetur slut.

Vi er begge en kæmpe oplevelse rigere, og har allerede aftalt at vi skal have gang i en årlig kærestetur til Camønogaarden.

Kaffe og te, får det til at ske
Kaffe og te, får det til at ske
Michelles Morgenmad ala Bål
Michelles Morgenmad ala Bål

Og så skal jeg da lige nævne at der arbejdes på spa område med sauna, vildmarksbad, koldtvandsbad mm. - Og er shelter ikke noget for en, så er der også mulighed for at sove i telt, eller leje værelser (dem har vi dog ikke set) - Og man kan også sagtens bestille mad mm.