Hundige Strand Familiecamping

2021-03-09
4 Bål - Et sted kan ikke opnå 5 bål, da dette er til noget der er et must, 4 bål er derfor højeste score et sted kan opnå
4 Bål - Et sted kan ikke opnå 5 bål, da dette er til noget der er et must, 4 bål er derfor højeste score et sted kan opnå

Hundige strand familiecamping er helt sikkert et besøg værd!

Hundige Strandvej 72, 2670 Greve
Telefon: 20 21 85 84 
E-mail: info@hsfc.dk

Vi var på pladsen i slutningen af februar, hvilket jo må siges at være uden for sæsonen, men hvorfor ikke ?- Og Hundige Strand Familiecamping tilbyder endda vintercamping.
Mange pladser har åbent for fastlæggere og firmaer, der har deres ansatte overnattende under opgaver i området.

Vi havde fået et nummer, og blev taget imod af pladsmanden der viste os hvor vi skulle ligge, jeg havde udtrykt et ønske om at jeg kunne lave bål, så jeg kunne sidde oppe når ungerne var lagt i seng, og da ingen andre brugte bålstedet, blev vi placeret ganske tæt på (ca 10 meter), og ikke nok med det, det var også lige ved legepladsen, hvor der også var blevet tændt for hoppepuderne.... Ungerne var glade :-)

Det lille køkken brugte vi ikke, men vi benyttede da lejligheden til at spise indenfor i varmen, i et super flote lille hus, som er indrettet i gammeldaws stil super.

Området er utroligt flot, og der er ganske kort til både havn og strand, skyder man genvej, så skal man lige have et par støvler på der må blive våde, da man krydser et vådområde (Fandt vi ud af) på vej til stranden.

Så er man som os, lidt mærkelige, så er vintercamping på Hundige Strand Familiecamping super fedt!

Der er ikke langt til indkøbsmuligheder, bla Bilka, København, Køge og Roskilde inden for 30 minutter, Mosede fort (Bestemt et besøg værd) inden for 10 minutter..

Lige udenfor pladsen ligger der både et Pizzaria, 2 kinesiske restauranter, og en Thai Street Food, så gode muligheder hvis ikke man lige gider at lave mad.

Det er bestemt ikke sidste gang at vi benytter dette sted, næste gang muligvis i sommertiden hvor vi også kan smutte på stranden :-)