Den første tur

2020-10-24

Den første tur var rimeligt simpelt at planlægge, der var få krav:

  1. Vi skulle teste udstyr, så det skulle være tæt på hjem
  2. Børnene skulle have en ide om det at være ude og gå til destinationen
  3. Det skulle være lidt luksus
  4. Og vi skulle kunne komme forholdsvis hurtigt hjem, dersom det hele gik galt

Vi valgte et lækkert sted på Stevns der hedder Flagbanken, det fede her er at der både er shelter, fri teltning med bålpladser og så er der toilet forhold, alt sammen noget der er med til at forbedre den første tur.

Dertil så er der kun 5 km fra hvor vi bor, så der var ikke langt at gå.

Vi aftalte at jeg gik med børnene, og Michelle tog bilen med den mindste, så kune hun også have lidt ting med, bla havde hun lavet snobrødsdej hjemmefra, og hun havde brænde med, da man ikke må sanke i området.

Grunden til at vi er i Spejder uniform skyldes at ungerne samtidig vil tage et mærke 12x telt som betyder at de hver måned året rundt skal sove i telt.

Det var super med at starte tæt på hjemmet, Ronja på 4 er lige et par cm for lille til sin rygsæk endnu, så de måtte vi have bilen ud og hente den efter 1 km allerede, og Jonathan på 6 var lidt presset efter 4 km, så der lærte jeg noget omkring vigtigheden ved at holde pauser, før det er forsent.

Samtidig fandt vi ud af at ungerne skal have andre liggeunderlag, da dem de har er for uhåndterlige.

Ankommet til lejerpladsen, gik det hurtigt med at få slået vores Lavvu op, selvom det var første gang, vi har til vores famlie valgt en strørrelse der hedder 4-6 personer, og ja, vi ligger tæt, men slet ikke for tæt, og der er plads til alt oppakning også

Og så lærte vi også i lejren, at ungerne skal lære den disciplin med at afdæmpe sig i naturen, men det skal helt sikkert nok komme

Overordnet var turen en success, og vi glæder os til November hvor turen går til Sorø