Klintekongens Rovere


Denne side indeholder billeder fra Klintekongens Rovere, siden har intet med familietur.dk at gøre, men da Tomas er grenleder for Roverne, lægger han side til et billede galleri.

Skulle billederne vække interesse, kan du læse mere om Klintekongens Rovere HER

Er du Rover og har billeder som du gerne vil have op og ligge, så send dem i en mail til tomaspatheier@gmail.com, meget gerne med en overskrift, dato og beskrivelse


Rovernes Julehygge møde 4 december 2022

Dagens program bød på sang, som traditionen foreskriver, herefter gik Roverne i gang med at bygge en Julestjerne, drikke gløgg, og spise æbleskiver.


Rovernes tur til Söderåsen 18-19 februar 2023

Roverne deltog som gren på sin første Hike, turen var planlagt af Bo fra Klintekongen, Bo er udover at være Leder i Klintekongen, også en del af Fjeldgruppen hvor han b.la. er kursus ansvarlig

Turen til Söderåsen var planlagt til 3 dage, fredag-søndag, men pga. storm blev turen rykket til at starte lørdag morgen.
Klokken var ca. 12 da de sidste Rovere ankom til Traneröds mose, og turen kunne begynde.
Desværre var der lidt problemer med manglende forbindelse og pludselige stop på GPS-uret, men vi rundede i sidste ende 15 kilometer.

Turen bød på skovstier, planke stier, mose, klipper, skrænter vandfald og meget mere, og så var den både længere og hårdere end mange havde regnet med, men igennem kom vi da. Natten var overordentlig kold, minus 7 grader viste termometeret på et tidspunkt, og de fleste frøs, uanset om de havde valgt at sove i hængekøje eller i laavu. 

Billederne er taget af forskellige rovere